Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται στην τιμωρία του Μιχάλη Μορφή.
Αναλυτικά:
«Σε σχέση με τη χθεσινή ανακοίνωση της ποινής του Αθλητικού Δικαστή που αφορά τον αποκλεισμό του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Μιχάλη Μορφή επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα εξής.
Θα σεβαστούμε την απόφαση εξ ανάγκης αφού όπως έχει εκδοθεί δεν είναι εφέσιμη. Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μιχάλης Μορφής είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B, το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο σε εξειδίκευση από το απαιτούμενο UEFA B Goalkeeping που η Ομοσπονδία πρόσθεσε ως προϋπόθεση σε ότι αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για να επιτρέπεται σε έναν προπονητή τερματοφυλάκων να αναγράφεται στο φύλλο αγώνος.
Ως ΑΠΟΕΛ απευθυνθήκαμε στα αρμόδια όργανα από την ημέρα έκδοσης της Προκύρηξης και μας είχαν δοθεί οι διαβεβαιώσεις από τους υπεύθυνους ότι ο Μιχάλης Μορφής είναι πλήρως κατοχυρωμένος. Εξού και ήταν κανονικά στον πάγκο της ομάδας μας σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Από εκεί και πέρα δεν θα αποδεχθούμε ξανά να βρεθούμε υπόλογοι λόγω της ευθύνης άλλων.
Θα περιοριστούμε ως εδώ επιδεικνύοντας τον ανάλογο σεβασμό προς τους θεσμούς...».
Η Ομόνοια θα ψάξει κόντρα στον Ακρίτα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS