Ακολουθήστε μας στο Google news
Η άφιξη της κυπριακής αποστολής στην Αργεντινή, αναμένεται το μεσημέρι (ώρα Κύπρου) της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου...
Για το Μπουένος Άιρες, με ενδιάμεση στάση στη Γερμανία, αναχώρησε στη 13:30 της Τρίτης 2 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας η κυπριακή αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής μεταξύ 6-18 Οκτωβρίου 2018.
Στο αεροπλάνο μπήκαν οι έντεκα από τους δεκατέσσερις της κυπριακής αποστολής. Απευθείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σπουδάζει, θα μεταβεί η κολυμβήτρια Κάλια Αντωνίου, ενώ η συναθλήτρια της, Αλεξάνδρα Σιεγκόλεβα, μαζί με τον προπονητή κολύμβησης Παύλο Δίγκλη θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.
Αρχηγός αποστολής είναι ο λειτουργός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Παναγίδης, ενώ μαζί του αναχώρησαν την Τρίτη (02/10) οι αθλητές Νικόλας Κεσίδης (στίβος), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (τζούντο), Αναστασία Πίνγκου (ρυθμική γυμναστική), Ειρήνη Τάνος (dance breaking), οι προπονητές Χρυσταλλένη Τρικωμίτη (γυμναστική), Παναγιώτης Χαραλάμπους (στίβος), Χρίστος Χριστοδουλίδης (τζούντο), Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης (dance breaking), ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος της ΕΑΚ Φρίξος Κυριάκου και ο young change-maker (πρόκειται για εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΟΕ) Ανδρέας Χρυσοστόμου.
Η αποστολή θα ταξιδέψει για Μόναχο και ακολούθως με εσωτερική πτήση θα μεταβούν στην Φρανκφούρτη. Από εκεί θα πετάξουν για Μπουένος Άιρες, όπου θα φτάσουν σχεδόν ένα 24ωρο μετά την αναχώρηση τους από την Κύπρο, δηλαδή στη 13:00 ώρα Κύπρου (07:00 τοπική) της Τετάρτης (03/10). Η τελετή έναρξης των 3ων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου.
Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου θα αναχωρήσει για το Μπουένος Άιρες και ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος προσκλήθηκε από τη ΔΟΕ για να συμμετάσχει στο διήμερο (5-6 Οκτωβρίου) φόρουμ με τίτλο «Olympic in Action».
Στο συγκεκριμένο φόρουμ θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα που απασχολούν το Ολυμπιακό Κίνημα όπως η μάχη κατά του ντόπινγκ, η ισότητα των φύλων, τα ίσα δικαιώματα όλων για άθληση κ.α.
Στην Αργεντινή θα μεταβεί τις επόμενες μέρες και ο κ. Τάσος Προκοπίου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Δ.Σ. του ΚΟΑ.
Χωρίς ποδόσφαιρο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 10:34
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:
03/07 @ 21:44
Νέα τραγωδία στον χώρο του αθλητισμού, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, ο 20χρονος οδηγός, Μπόρχα Γκόμεθ, της Honda LaGlisse έχασε τη ζωή του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Stock.
03/07 @ 10:00
Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυμναστών και μελών του ΑΓΟ γιορτάστηκε η 40χρονη πορεία του του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού «Αθλητισμός Για Όλους».
02/07 @ 14:17
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
BEST OF THEMASPORTS