Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 για το θέμα Μπίσκαν, αλλά και γενικότερα για το κεφάλαιο "νέος προπονητής", ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ανέφερε τα εξής:
«Είναι ένας προπονητής, με τον οποίο έχουμε μπει σε περισσότερες συζητήσεις από τους άλλους. Εκτός από τον Μπίσκαν όμως, μιλάμε και με έναν Ιταλό και έναν Ισπανό και σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη γύρω από αυτό το θέμα.
Δεν είναι το φαβορί ο Μπίσκαν, αλλά έχουμε μιλήσει μαζί του, είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες και έχει πετύχει πράγματα μέχρι στιγμής.
Ο προπονητής που θα πάρουμε, θέλουμε να ξέρει τους στόχους της Ανόρθωσης και το μέγεθος της ομάδας και στόχος μας είναι να κλείσει το όλο θέμα, το επόμενο 24ωρο".
Για το αν ο νέος προπονητής θα κοουτσάρει την Ανόρθωση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τόνισε πως:
«Θα είναι στο 'Αντώνης Παπαδόπουλος' για το ντέρμπι, όμως αν θα είναι στον πάγκο ή αν θα δει το ματς από τα επίσημα, θα το αποφασίσει ο ίδιος».
Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με Ντούσαν Μπάκιτς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
04/03 @ 18:24
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
04/03 @ 17:55
Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό ως «το πιο όμορφο άθλημα». Πόσες φορές όμως η προσπάθεια των παικτών να προσφέρουν θέαμα επισκιάζεται από μία άσχημη στιγμή που θα τους ακολουθεί; Με αφορμή την άσχημη προβολή του τερματοφύλακα της Μίλγουολ στον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν - Φίλιπ Ματετά, που τον υπέβαλε σε 25 ράμματα στο δεξί αυτί, θα θυμηθούμε τα πιο άσχημα μαρκαρίσματα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
01/03 @ 20:34
Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά, μετά από ένα πολύ σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Μίλγουολ, Λίαμ Ρόμπερτς.
BEST OF THEMASPORTS