Οι ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις και η δράση ξεκινά και πάλι αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, όμως δεν κάνει… break ποτέ!
Ποντάρετε ΤΩΡΑ στον επόμενο πρωταθλητή στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.), για να διασφαλίσετε τα περισσότερα δυνατά κέρδη
Πάμε να δούμε συγκεκριμένα πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τις αποδόσεις.
Ο ΑΠΟΕΛ δίνει 1.85 για κατάκτηση του τίτλου, ο Απόλλωνας δίνει 3.00 και η ΑΕΚ 7.00. H Ανόρθωση πλέον δίνει 10.00. Στο 18.00 θα βρείτε την ΑΕΛ και στο 50.00 την Ομόνοια.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Ποντάρετε το νέο πρωταθλητή σ’ αυτό εδώ το λινκ.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.