Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο επιζών τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, συμμετείχε σε φιλανθρωπικό παιχνίδι και μάλιστα πέτυχε και γκολ.
O 25χρονος πορτιέρο κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που συνετρίβη τον Νοέμβριο του 2016 στο Μεδεγίν της Κολομβίας.
Συνολικά 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο Φόλμαν και δύο συμπαίκτες του επέζησαν.
Παραμονή Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων. Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο παιχνίδι ήταν κι οι παίκτες της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, Άλαν Ρούσελ και Νέτο που επέζησαν από την αεροπορική τραγωδία.
Ο Φόλμαν συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα, ύστερα από την μοιραία πτήση, πετυχαίνοντας και γκολ, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε με πρόσθετο μέλος, καθώς ακρωτηριάστηκε στο χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη μετά το δυστύχημα.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: www.sdna.gr
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αύριο Δευτέρα 21 Ιουλίου, θα κλείσει επίσημα η συμφωνία Ομόνοιας-Άρη για τη μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στη Λεμεσιανή ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS