Ακολουθήστε μας στο Google news
Βαρύ φαίνεται να έχει καθίσει στην Γιουνάιτεντ το -13 από την πρωτοπόρο Σίτι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να φημολογείται ότι ήρθε σε ρήξη με τον Ρομέλου Λουκάκου.
Αλλιώς τα περίμεναν το καλοκαίρι, αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει συμβιβαστεί για ακόμη μια χρονιά με τον ρόλο του... κομπάρσου.
Το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών, απόρροια του -13 από την κορυφή, φαίνεται να έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις των «κόκκινων διαβόλων», με τον Special One να έχει μια έντονη διαφωνία με τον Ρομέλου Λουκάκου.
Σύμφωνα με την Sun, οι δύο άντρες τα είπαν σε έντονο ύφος, με τοn Πορτογάλο να τα βάζει με τον Βέλγο, προσάπτοντάς του ότι αγωνίζεται μακριά από την περιοχή.
Πάντως ο 24χρονος δείχνει να βρίσκει σταδιακά τη φόρμα του, μετρώντας τρία γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.
Πηγή: www.sdna.gr
Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν πληροφορίες, ότι ο Αντρέας Αθανασίου, που έκανε θραύσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά τα χρώματα του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS