Έπειτα από το «μπαμ» με τον Dmitri Torbinski, η Πάφος FC εξετάζει εκ νέου την ενίσχυση της και σε άλλες θέσεις, όπου κρίνει η διοίκηση ότι υπάρχουν προβλήματα.Οι «νεοφώτιστοι» αναζητούν την μεταγραφική υπέρβαση, προσπαθώντας να «ντύσουν» στα χρώματα της ομάδας τον Τζον Μπόστοκ, που έχει περάσει από την Τότεναμ, ενώ το βιογραφικό του είναι «πλούσιο» και δίχως αμφιβολία θα γίνει «μπαμ» εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής έχει αξία περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στη Λανς της Γαλλίας, με την οποία αναδείχτηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς (2016-2017) στην Ligue 2.
Ο ίδιος έχει κάνει πέρασμα από όλες τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας (U16, U17, U21), ενώ έχει παίξει για λογαριασμό των Μπρέντφορντ, Χαλ, Σέφιλντ Γουένσντει, ως δανεικός από την Τότεναμ. Ας σημειωθεί ότι οι «πετεινοί», που είδαν το ταλέντο του παίκτη, πλήρωσαν αρκετά χρήματα για να πάρουν τα δικαιώματα του.
Η θέση του είναι στο κέντρο, μιλάμε για ένα σύγχρονο οκτάρι, που παίζει με ευκολία και ως εξάρι, έχοντας δημιουργικές, αλλά και ανασταλτικές ικανότητες. Την τελευταία πενταετία είχε «γεμάτες» χρονιές στη Λούβεν του Βελγίου (26 συμμετοχές με 11 τέρματα), ενώ στη Λανς έχει καταγράψει 44 συμμετοχές σημειώνοντας 6 τέρματα σε μία δυνατή ομάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Εξελίξεις αναμένονται μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με την Πάφο να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή που υπάρχουν «θέματα», και μιλάμε για την μεσοεπιθετική, με τα 12 τέρματα ύστερα από έναν γύρο και κάτι, να είναι ένα δείγμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο του Έλσνερ.
Θυμίζουμε ότι οι «γαλάζιοι» βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την εξάδα να απέχει έξι πόντους, έχοντας βέβαια και ένα ματς λιγότερο από τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Δείτε το video:
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.