Ακολουθήστε μας στο Google news
***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου του Άρη στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
Μα τι χρονιά ήταν αυτή που μου έδωσες; Εννοώ για το 2017. Πάλι καλά σωθήκαμε και παραμείναμε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας τον περασμένο Μάιο, αλλά για αυτό το πρωτάθλημα, 2017-2018, μας έχεις φέρει σε δύσκολη θέση.
Ότι έκανε η διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους δεν του έβγαινε τις πλείστες φορές. Βέβαια, δεν δίσταζε και ο ίδιος ο πρόεδρος να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, να ρισκάρει, να αλλάζει πράγματα και καταστάσεις σε κρίσιμες καμπές.
Τελοσπάντων, όπως και να ΄χει... Περασμένα, ξεχασμένα... Σημασία για μας τους «Ταξίαρχους», τους φίλους του Άρη δεν έχει τίποτα άλλο από το να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ομάδα μας στα σαλόνια και να μην κάνουμε το πισωγύρισμα.
Έτσι, εσύ Άγιε μου Βασίλη με τα δώρα σου πρόσφερε μας ένα χαρούμενο 2018. Φέρε στην ομάδα μας τώρα τον Ιανουάριο παικταράδες, να κάνουν τη διαφορά, να οδηγήσουν τον Άρη μας σε μία νικηφόρο πορεία. Να πάρει τα πάνω της η ομάδα, να ανέβει βαθμολογικά και να μας φέρει ο ερχόμενος Μάιος την εκπλήρωση του στόχου, της παραμονής για ακόμη μία χρονιά στην πρώτη κατηγορία. Να σταθεροποιηθούμε έτσι στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Όταν και εφόσον μας φέρεις Άγιε μου Βασίλη την παραμονή, τότε να μπορέσουμε να κινηθούμε και πιο ενεργά για την υλοποίηση του έργου που οραματίζεται εδώ και χρόνια ο κάθε Λεμεσιανός, να έχει η πόλη μας το δικό της «στολίδι», υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι να είμαστε άλλο σε αυτό το «γέριμο» Τσίρειο Στάδιο που μας έχει ζημιώσει σε μεγάλο βαθμό το κόστους που μας χρεώνει σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας.
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS