Ακολουθήστε μας στο Google news
Παίκτης της Φέγενορντ "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να κολατσίζει στο ημίχρονο του αγώνα με την Έρκουλες και έτσι δεν γλίτωσε την τιμωρία από το σύλλογο.
Η Φέγενορντ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 επί της Έρκουλες το βράδυ της Πέμπτης για το Κύπελλο Ολλανδίας, παρόλα αυτά το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σχεδόν σε δεύτερη μοίρα ελέω ενός παίκτη που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο.
Αυτός είναι ο Μίκιελ Κρέιμερ αφού ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" να τρώει ένα σάντουιτς στο ημίχρονο του αγώνα, με αποτέλεσμα να του βγει... ξινό το φαγητό. Ο τεχνικός της ομάδας του Ρότερνταμ Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχωρηθεί τον Ιανουάριο ενώ ως πρώτο μέρος τιμωρίας αποφάσισε να τον στείλει να προπονείται με τις ρεζέρβες.
"Είχε μία συμπεριφορά ανεπίτρεπτη και αντιεπαγγελματική. Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με την αθλητική κουλτούρα που έχουμε στην Φέγενορντ και την οποία πρέπει να έχουν οι παίκτες μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Φέγενορντ, Φαν Χέελ.
contra.gr
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Λευκορώσου επιθετικού Ντένις Ορσιανίκοφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS