Καμία πρόθεση να ενισχυθεί με κάποιο πρωτοκλασάτο όνομα της αγοράς δεν δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ετοιμάζει δυνατό «πακέτο» για το παιδί-θαύμα της Φούλαμ.
Μπορεί η προτεραιότητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάθε μεταγραφικό «παράθυρο» να είναι τα πρωτοκλασάτα ονόματα της αγοράς, ωστόσο ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που ποτέ δεν ενθουσίαζε τον Ζοσέ Μουρίνιο για κάποια δυνατή κίνηση.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα ραντάρ των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι ανοιχτά σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και μία εξ αυτών φαίνεται να είναι το νέο παιδί-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, ονόματι Ράιαν Σεσενιό.
Πρόκειται για έναν 17χρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται στη Φούλαμ και τα τελευταία δύο(!) χρόνια αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Λονδίνου στην Championship, έχοντας ήδη αυτό το διάστημα 9 γκολ, παρά το γεγονός ότι θεωρείται αμυντικός, καθώς έχει μεγάλη ευχέρεια να αγωνίζεται και πιο μπροστά και να προωθείται συνεχώς.
Όπως μεταδίδει ο «Guardian» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να αρχίσει κύκλο διαπραγματεύσεων με τη Φούλαμ, καταθέτοντας για αρχή 28 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει άμεσα τα δικαιώματά του, προλαβαίνοντας παράλληλα και την Τότεναμ, που επίσης ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την απόκτησή του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίπτωση που η Γιουνάιτεντ μπορέσει να αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιό, τότε ο Λουκ Σο θα είναι με το ένα… πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ», όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Άγγλοι.
sport-fm.gr
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.