Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι οπαδοί του Απόλλωνα έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν συνεχώς την ομάδα τους, αυτό πράττουν και στο ΓΣΖ στην πόλη της Λάρνακας, εκεί όπου το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δοκιμάζεται απέναντι στον Ερμή Αραδίππου.
Περίπου 2.000 κόσμος στηρίζει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι άκρως φορμαρισμένοι και ψάχνουν το «μπαμ» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς. Προς το παρών όμως, προσπαθούν να διατηρήσουν το αήττητο τους.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ατμόσφαιρα εντός των κερκίδων είναι εξαιρετική, αφού τα χαρτάκια και οι φωνές των Απολλωνιστών δίνουν χρώμα στον αγώνα.
Δείτε τη φωτογραφία:
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS