Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95,0 έκανε ο διεθνής Κύπριος αμυντικός Βαλεντίνος Σιέλης το απόγευμα της Πέμπτης.
Αναλυτικά:
Για το αν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του: «Είμαι 100% έτοιμος. Θα επιστρέψω στην ομάδα μου αρχές του Γενάρη και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για την επόμενη χρονιά»
Για το επίπεδο του κορεάτικου ποδοσφαίρου: «Ξαφνιάστηκα από το επίπεδο του κορεάτικου πρωταθλήματος. Είναι ένα πολύ ψηλό επίπεδο. Η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι πολύ γρήγορη. Μετά από 90 λεπτά, μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, όλοι οι παίκτες είμαστε στο έδαφος. Το επίπεδο στα πλείστα παιχνίδια είναι επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ».
Αν μένει κοντά στα σύνορα με τη Β. Κορέα: «Μένω περίπου 35 λεπτά από τα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα. Στη μεριά μας δεν ακούμε τίποτα. Στη μεριά μας κανείς δεν ασχολείται με τον Κιμ Γιονγκ Κουν. Μόνο όταν φύγεις από την Κορέα θα ακούσεις κάτι».
Για αυτούς που τον κατηγορούν ότι πήγε στην Κορέα μόνο για τα λεφτά: «Όσοι δεν γνωρίζουν τι επίπεδο είναι μπορούν να κάτσουν να δουν κάποιο παιχνίδι. Εγώ δεν άκουσα κανένα να πει για τον Πιέρο ότι πήγε στην Κοπεγχάγη για τα λεφτά. Μόνο για μένα ακούω. Καταλαβαίνω ότι ακούν ότι πήγα Ασία και νομίζουν ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά. Είναι πολύ ψηλό το επίπεδο του πρωταθλήματος. Όταν ένας παίκτης πάρει μεταγραφή στην Ταϋλάνδη, τον θεωρούν τελειωμένο στην Κορέα».
Για τη δυσκολίας της γλώσσας:«Συνεννοούμαι με το google translate. Είναι λίγο πρόβλημα η γλώσσα αλλά είναι πρόσχαρος λαός οι Κορεάτες και προσπαθούν να μας βοηθούν όσο μπορούν».
Για το αν έχει κάποιο παράπονο από την ΑΕΛ: «Χρωστώ πάρα πολλά στην ΑΕΛ. Προχωρούμε με τη ζωή μας. Αλίμονο να έχω παράπονο από την ΑΕΛ».
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS