Ακολουθήστε μας στο Google news
Κάποτε ήταν μία από τις πιο ζόρικες έδρες για τον ΑΠΟΕΛ το "Αντώνης Παπαδόπουλος" και αγνοούσε για χρόνια την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ανόρθωση.
Τα τελευταία χρόνια όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, αφού το "άντρο" της "Κυρίας" από "αφιλόξενο", τείνει να γίνει "δεύτερο σπίτι" για τον ΑΠΟΕΛ, μιας και παραμένει αήττητο από το 2013 και πιο συγκεκριμένα, από τις 18 Μαΐου, όταν η Ανόρθωση επικράτησε με 2-1.
Από την επόμενη σεζόν (2013-2014) μέχρι σήμερα, ο απολογισμός είναι: Έξι νίκες για την ομάδα της Λευκωσίας και τρεις ισοπαλίες...
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα (22/10) η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS