Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, χάρη στο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.
Μια κοντινή προβολή του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 42ο λεπτό, το πρώτο του τέρμα στο Λιγκ Καπ έπειτα από τον Οκτώβριο του 2009, αποδείχθηκε αρκετή προκειμένου η Άρσεναλ να επικρατήσει με 1-0 της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και να σφραγίσει το εισιτήριο της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «Κανονιέρηδες», οι οποίοι ήταν ανώτεροι από τα «Σφυριά» σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Θίο Γουόλκοτ να χάνει μάλιστα ασύλληπτη ευκαιρία για γκολ με κεφαλιά (39'), διεκδικούν μόλις το τρίτο Λιγκ Καπ της 132χρονης Ιστορίας τους, μετά από αυτά τις σεζόν 1986-87 και 1992-93.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.