Η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, χάρη στο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.
Μια κοντινή προβολή του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 42ο λεπτό, το πρώτο του τέρμα στο Λιγκ Καπ έπειτα από τον Οκτώβριο του 2009, αποδείχθηκε αρκετή προκειμένου η Άρσεναλ να επικρατήσει με 1-0 της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και να σφραγίσει το εισιτήριο της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «Κανονιέρηδες», οι οποίοι ήταν ανώτεροι από τα «Σφυριά» σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Θίο Γουόλκοτ να χάνει μάλιστα ασύλληπτη ευκαιρία για γκολ με κεφαλιά (39'), διεκδικούν μόλις το τρίτο Λιγκ Καπ της 132χρονης Ιστορίας τους, μετά από αυτά τις σεζόν 1986-87 και 1992-93.
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Ντρίτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.