Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάνε δύο μήνες από τότε που η Ομόνοια έχει να κερδίσει στο «σπίτι» της σε αγώνα πρωταθλήματος. Η τελευταία νίκη των «πρασίνων» μέσα στο ΓΣΠ, ήταν στις 21 Oκτωμβρίου, με 1-0, έχοντας ως αντίπαλο την ΑΕΛ.
Εκ τότε οι «πράσινοι» από εκείνο το ματς και έπειτα μετράνε μία
ισοπαλία (Ανόρθωση) και
δύο ήττες (ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα), συνεπώς η ανάγκη για την επιστροφή στα τρίποντα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για τους «πράσινους».
Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν όλοι ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαμένους βαθμούς, με τον τεχνικό της ομάδας, Ιβάιλο Πέτεφ να προετοιμάζει κατάλληλα τα πλάνα του, έτσι ώστε να παρουσιάσει μια διαφορετική Ομόνοια στο ματς με την Πάφο, η οποία θα μπει στο γήπεδο και να κυνηγήσει το υπέρ – πολύτιμο τρίποντο.
Ο Βούλγαρος τεχνικός στις λίγες μέρες που έχει μπροστά του ενόψει του παιχνιδιού με τη νεοφώτιστη ομάδα, προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και παράλληλα να διορθώσει (ότι μπορεί) έτσι ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί «σουλουπωμένη» και με καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι της Πέμπτης.
Μπορεί να χάθηκαν οι βαθμοί στο Δασάκι, όμως στο «Ηλίας Πούλλος» δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω. Μπροστά της η Ομόνοια έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια με θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους (έχασε βαθμούς) όμως και με δεδομένη την ενίσχυση του Ιανουαρίου θα πρέπει να κυνηγήσει το 4 x 3 έτσι ώστε να βρεθεί στα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Στο αγωνιστικό όπως σας προαναφέραμε ο Καντέ επιστρέφει από την τιμωρία του, ο Κανού δείχνει έτοιμος να βρεθεί στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Μιχαίλοφ (τον Βούλγαρο τερματοφύλακα) να κάνει ντεμπούτο με το «τριφύλλι» στο στήθος.
Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision, ήταν ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Ανόρθωσης, Απόστολος Μακρίδης, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
26/04 @ 20:45
H Oμόνοια κέρδισε με 3-0 την Πάφο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους πράσινους οι Σεμέδο (2) και Εβάντρο.
24/04 @ 13:11
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μιχάλης Σεργίου, με αφορμή την εξοντωτική ποινή στον Κύπριο προπονητή, Αντώνη Γιακουμή.
24/04 @ 10:20
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τα βραβεία του Συνδέσμου, για τις και το πως χειρίζονται το θέμα με τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.
22/04 @ 16:00
Η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα έσοδα των ευρωπαϊκών συλλόγων από τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στις Εθνικές ομάδες, στις διοργανώσεις της UEFA την τετραετία 2020-2024.
BEST OF THEMASPORTS