Ο Νικόλας Εγγλέζου και ο Νέστωρας Μυτίδης, ως γνωστόν είναι δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ΑΕΚ.
Ο πρώτος υπέγραψε σήμερα (19/12) και ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Άρη Λεμεσού, ενώ ο Νέστωρας Μυτίδης πήρε τον δρόμο προς Ελλάδα και συγκεκριμένα για την ομάδα της Κέρκυρας.
Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της το πρωί της Τρίτης έκανε λόγο για τους δύο ποδοσφαιριστές της, ενώ τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν.
Η σχετική ενημέρωση:
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία (από την 01/01/2018) για παραχώρηση του Νέστωρα Μυτίδη και του Νικόλα Εγγλέζου σε Α.Ο. Κέρκυρα και Άρη Λεμεσού αντίστοιχα.
Ευχόμαστε στους δύο ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.