Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι το ήθελε να κάνει πλάκα με το ντύσιμο του Κάραγκερ; Ο Γουέιν Ρούνεϊ... ισοπεδώθηκε από τον άλλοτε αμυντικό της Λίβερπουλ σε «διαμάχη» με τρομερές ατάκες μεταξύ των δύο φίλων, σε ζωντανή σύνδεση!
Ο Άγγλος φορ πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τη φανέλα της Έβερτον στη νίκη επί της Σουόνσι με το τελικό 3-1 το βράδυ της Δευτέρας στο «Γκούντισον Παρκ» και λίγο μετά το παιχνίδι μίλησε στην κάμερα του SkySports.
Στο στούντιο, βρισκόταν τόσο ο Τζέιμι Κάραγκερ, όσο και ο Τζον Τέρι ως καλεσμένος της εκπομπής MondayNightFootball.
Όταν ο Ρούνεϊ σκέφτηκε να κάνει χαβαλέ με το... χαλαρό ντύσιμο που είχε παρατηρήσει από τον Κάραγκερ σε κομμάτι συνέντευξης με τον θρύλο της Τσέλσι, πήρε απάντηση την οποία δεν περίμενε, όμως γέλασε κι εκείνος!
«Ο Τζ.Τ. ήταν καλός με το casual στυλ, αλλά το δικό σου μπλουζάκι ήταν... αίσχος» είπε ο αρχηγός των «ζαχαρωτών», για ν' ακούσει από τον θρύλο της Λίβερπουλ να του λέει: «Ναι, όπως είναι και το μαλλί σου...»!
gazzetta.gr
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ναυάγησε η μεταγραφή Σεμέδο στην Αλ Νταχρά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS