Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΚ, αυτό με τον Ερμή στο «ΑΕΚ Αρένα» ο Φλοριάν Τολεμές δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα.
Ο Γάλλος φορ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα, αλλά βλέπει τον Φαμπρίτσιο της Αλκής Ορόκλινης να τον πλησιάζει με τα δύο τέρματα που σημείωσε επί της Πάφου FC στα 11.
Ο Τολεμές έχει και ένα λόγο παραπάνω για να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΛ. Η Λεμεσιανή ομάδα είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής με 7 τέρματα κατά.
Διαβάστε επίσης:Σπουδαία στοιχεία που έχουν τη δική τους σημασία για το ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ!
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.