Ακολουθήστε μας στο Google news
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ, ενημερώνει για την πρωινή προπόνηση της Λαρνακιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά:
"Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (18/12) η προετοιμασία της ομάδας μας.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (17/12) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
Η προετοιμασία για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσιρείο (Τετάρτη 20/12, 18:00) ολοκληρώνεται αύριο (19/12) με απογευματινή προπόνηση.
Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Imanol Idiakez, καθώς και τον Vladimir Boljevic".
Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες το break των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό! Αποθέωση και «μέχρι τέλους» σε Αγγελόπουλους, χαμός με Μπαρτζώκα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS