Ακολουθήστε μας στο Google news
O ποδοσφαιριστής του Ερμή, μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και αναφέρθηκε ουσιαστικά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές των «φτεροπόδαρων» για να πάρουν τον βαθμό.
Δείτε αναλυτικά:
«Είμαστε ευχαριστημένοι, παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες. Μπήκαμε δυνατά στο β' μέρος, παλέψαμε, παίξαμε μάγκικα και κερδίσαμε επάξια τον ένα βαθμό. Με λίγη τύχη θα παίρναμε και τους τρεις.
Δεν επιλέγουμε παιχνίδια, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τους τρεις βαθμούς, ασχέτως αν μας υπολογίζουν. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε αντίπαλος είναι ο ίδιος, απέναντι στον Απόλλωνα θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».
Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του ψάχνει ο Φάνος Κατελάρης, οποίος τη νέα σεζόν (2025-2026) θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS