Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία ΑΕΛ απρόσωπη στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο Στάδιο για τη 16η αγωνιστική, διαφορετική, βελτιωμένη αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να φεύγει με ένα βαθμό.
Ο Κύπρος Εγγλέζος ήταν στο Μακάρειο Στάδιο για το Themasports.com και σε συνεργασία με τον Σάββα Νεοκλέους σχολιάζουν την εμφάνιση της ΑΕΛ.
Οι βαθμολογικές απώλειες συνεχίζονται για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η ΑΕΛ φαίνεται να είναι ακόμη επηρεασμένη από τον αποκλεισμό «σοκ» από τον θεσμό του κυπέλλου, όπου έχασε στην πρώτη φάση του θεσμού από την Αγία Νάπα με 2-1, καθώς και τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ισόπαλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Δευτέρα.
Πρόβλημα στον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού, ψαχνόταν στον χώρο του κέντρου, έδωσε χώρους και τη δυνατότητα στη γηπεδούχο Δόξα να γίνεται επικίνδυνη σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης.
Αλλαγμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκε μπροστά, κρατούσε μπάλα, δημιούργησε προϋποθέσεις και ευκαιρίες, αλλά αστοχία και ατυχία... οδηγούσαν το παιχνίδι στο 0-0.
Στο 78
ο λεπτό η ΑΕΛ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να αποδράσει με το τρίποντο από το Μακάρειο Στάδιο, με το πέναλτι που κέρδισε σε χέρι του Πουτζιουρή,
αλλά ο Λεάντρο Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
Ψυχολογικά έπεσε η ΑΕΛ ακόμη περισσότερο, έλειψε το καθαρό μυαλό και η αυτοσυγκέντρωση, παρά του ότι φτιάχτηκαν ακόμη μερικές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ φεύγει από το γήπεδο και παιχνίδι πρωταθλήματος με λευκή ισοπαλία.
Βέβαια, ο Πορτογάλος κόουτς βλέποντας το άσχημο πρώτο ημίχρονο της ΑΕΛ, καθώς και το πως εξελισσσόταν το δεύτερο μέρος, χωρίς να καταφέρνουν οι παίκτες του να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα, να έκανε και πιο γρήγορα αλλαγές, αλλά, κιόλας, να έδινε περαιτέρω δυναμική, ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Ναι μεν έφυγε προ ημερών ο Λεόντσο, προέκυψε και ξαφνικό πρόβλημα με Ηλία και έμεινε εκτός αποστολής, υπήρχε, όμως, η επιλογή του «ξεχασμένου» Μαύρου στον πάγκο, Θα μπορούσε ο Αβραάμ, ο οποίος έδειξε ότι είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ΑΕΛ στην τρέχουσα περίοδο να έμπαινε πολύ νωρίτερα στο παιχνίδι.
Η ΑΕΛ οφείλει εάν θέλει να εκπληρώσει στόχο εξόδου στην Ευρώπη να δουλέψει σκληρά, να κάνει και σημαντική, ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο (είναι κάτι που «μιλάει» με την εικόνα της ΑΕΛ στα παιχνίδια της), αλλά πρώτα να κλείσει την αγωνιστική χρονιά 2017 με νίκη στο Τσίρειο Στάδιο στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΚ για τη 17
η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.
Στις εγκαταστάσεις της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ προπονήθηκε το πρωί η Εθνική μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS