Ο Χρύσης Μιχαήλ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα, φάνηκε αρκετά απογοητευμένος, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει την πιο επιθετική ομάδα του νησιού.Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός των «μαυροπρασίνων»:
«Καλησπέρα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Απόλλων για τη δίκαιη νίκη. Όλοι ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Την πιο επιθετική ομάδα στην Κύπρο με όποιους παίκτες και να αγωνιστούν. Εμείς με τους τραυματισμούς αλλά και με την ανάγκη να προφυλάξουμε κάποιους. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι με 7-8 ποδοσφαιριστές κάτω των 19 στην ενδεκάδα σου. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία γι’ αυτούς. Όμως μια βαριά ήττα είναι μια βαριά ήττα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι και να ετοιμαστούμε για την Τετάρτη. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και έπειτα θα έρθει η ενίσχυση, ενώ θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για τον στόχο της παραμονής».
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.