Οι Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Ονησίφορος Ρουσιάς, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.
Διαβάστε το σχετικό κείμενο με τις δηλώσεις τους και δείτε βίντεο:
"16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ερμή στο AEK ARENA (Κυριακή 17/12, 18:00).
O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Ονησίφορος Ρουσιάς έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι:
«Όπως τονίζουμε κάθε βδομάδα το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία ευκαιρία για μας για να αυξήσουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή.
Ασφαλώς μας συναρπάζει και είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας.
Είμαστε συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε όπως κάνουμε πάντα να προετοιμαστούμε με τον σωστό τρόπο.
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για μας.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση στα τελευταία παιχνίδια. Είχαν μεγάλη επίδραση στην ανατροπή που πέτυχε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί στήριξαν και έσπρωξαν την ομάδα πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές.
Ανυπομονούμε για να τους αφιερώσουμε ακόμη μία νίκη. Το ξέρουμε και το νιώθουμε ότι με τον κόσμο γινόμαστε πιο δυνατοί.
Θέλουμε να τους αφιερώσουμε ακόμη μία νίκη και όλοι μαζί μπορούμε να την πετύχουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ερμή. Πλέον θέλουμε να κερδίζουμε και να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα μας όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε την νίκη και ακολούθως να πάμε στο ντέρμπι της Λεμεσού την Τετάρτη με ανεβασμένη την ψυχολογία και να κλείσουμε την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (27/10, 19:00) στο ΓΣΠ, αφού η 2η στη βαθμολογία Ομόνοια θα κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Πάφος FC για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.