Η Ιντεπεντιέντε είναι η νέα κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο, έφυγε ισόπαλη από τη Βραζιλία.
Για δεύτερη φορά στην ιστορία της σηκώνει το Κόπα Σουνταμειρκάνα η Ιντεπεντιέντε, μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Φλαμένγκο.
Στο πρώτο παιχνίδι οι Αργεντινοί είχαν επικρατήσει με 2-1 στο γήπεδό τους και το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Βραζιλία, τους χάρισε το τρόπαιο.
Η Φλαμένγκο ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον επαναληπτικό και κατάφερε να προηγηθεί με τον Λούκας Πεκετά στο 30', ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκο και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.
Στο 94' αποβλήθηκε για τη Φλαμένγκο ο Κουεγιάρ.
Δείτε το βίντεο:
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.