Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι ομάδες του νησιού μας σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση τους, καθώς ως γνωστόν θα ανοίξει το παράθυρο των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου.
Επιμέλια:Παναγιώτης Τούμπας
Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μάλιστα ήδη άρχισαν να βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές και να τους «ψήνουν» για να έρθουν να αγωνιστούν με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα, ανάμεσα σε αυτούς και έναν 21χρόνο Σουηδό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται ότι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει αρκετά «ζεστά» ο ΑΠΟΕΛ, είναι κι αυτή του Σουηδού μέσου
Erdal Rakip, o οποίος από το 2013 αγωνίζεται με την φανέλα της
Malmo FF.
O 21χρόνος ποδοσφαιριστής (13/2/1996) είναι εν ενεργεία διεθνής με την U21 ενώ έχει αγωνιστεί και με τις πιο μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rakip μετράει 90 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα, 14 συμμετοχές στο κύπελλο, αλλά και 18 αγώνες σε Europa και Champions League (τo 2015/16 στους ομίλους του Champions League).
Στο φετινό πρωτάθλημα ο Rakip αγωνίστηκε σε 27 ματς, ενώ κατάφερε να δεί δίχτυα 8 φορές. Με την φανέλα της Malmo FF ο Σουηδός ποδοσφαιριστής πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2013, 2014, 2016, 2017 και το κύπελλο το 2014.
Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Rakip λήγει τέλος του χρόνου, με την ομάδα του να του ασκεί αφόρητη πίεση για να παραμείνει στον σύλλογο. Ωστόσο φαίνεται ότι οι επαφές ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό.
Τέλος να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σουηδός μέσος, αυτόματα ο Φαρίας θα τεθεί εκτός πλάνων από τον ΑΠΟΕΛ, αφού και οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται ακριβώς στην ίδια θέση.
Γουίλι Σεμέδο και Γκάρι Ροντρίγκες πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στο Μουντιάλ με το Πράσινο Ακρωτήρι και παράλληλα διαφημίζουν και τις ομάδες μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS