Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτό που συνέβηκε στην πρώτη φάση του κυπέλλου Coca – Cola δεν έχει προηγούμενο…
Τρεις ομάδες της Β’ κατηγορίας,
Αγία Νάπα, ΕΝΠ και Οθέλλος Αθηαίνου κατάφεραν να νικήσουν της αντιπάλους τους που ήταν και τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση εξασφαλίζοντας αυτές το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του θεσμού.
Φυσικά η είδηση δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τρεις ομάδες από την Β’ κατηγορία εξασφάλισαν την πρόκριση τους και θα δώσουν το παρών τους στην συνέχεια του κυπέλλου, αλλά αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ομάδες από τα μεγάλα σαλόνια έπεσαν «θύματα» έκπληξης, κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν το περίμενε κανείς.
Σίγουρα κάτι τέτοιο, πάνε πολλά χρόνια να το ζήσουμε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη και τεράστια εντύπωση στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι ομάδες από την πιο κάτω κατηγορία κατάφεραν να «υποτάξουν» και να αναγκάσουν σε αποκλεισμό τα φαβορί.
Σίγουρα μετά από αυτό που ζήσαμε στην πρώτη φάση του θεσμού, η «μάχη» του κυπέλλου αναμένεται να είναι ακόμη πιο "καυτή", αμφίρροπη και δραματική καθώς όπως έδειξαν η Αγία Νάπα, η ΕΝΠ αλλά και ο Οθέλλος Αθηαίνου δεν είναι ομάδες που είναι διατιθεμένες να σηκώσουν εύκολα λευκή πετσέτα.
Πάντως με τα όσα έδειξαν στον αγωνιστικό οι τρεις ομάδες της Β’ κατηγορίας, έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνο ότι είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι, αλλά και οποιαδήποτε αμφισβήτηση από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό σίγουρα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους και «κρύβει» πολλές παγίδες.
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS