Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ένα παιχνίδι θρίλερ με τρία πέναλτι, η Φιορεντίνα πέρασε στους ''8'' του Κυπέλλου Ιταλίας κερδίζοντας στο 90ο λεπτό με 3-2 την Σαμπντόρια.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση η Φιορεντίνα, με τον Κούμα Μπαμπακάρ να... γράφει το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό. Η Σαμπντόρια ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Έντγκαρ Μπαρέτο μετά από φάση διαρκείας... εκτέλεσε τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα ξαναπήρε προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορντάν Βερετού έκανε το 2-1 για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, όμως η Σαμπντόρια κατάφερε να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκαστόν Ραμίρεζ στο 80' να μην αστοχή από την άσπρη βούλα.
Ο μοιραίος για την Σαμπντόρια ήταν ο 22χρονος αμυντικός, Νίκολα Μούρου καθώς στο 90ο λεπτό έκανε χέρι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής με την χρήση του VAR υπέδειξε την παράβαση και ο Βερετού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα λύτρωσε τους «Βιόλα».
sdna.gr
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS