Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος αμυντικός, Κρίστης Θεοφίλου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM και αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ.
Αρχικά ο Θεοφίλου σχολίασε «Στην καριέρα μου έζησα πολλούς προπονητές, ο κ. Πέτεφ είναι από τους καλύτερους που είχα. Του αρέσει να δουλεύει, είναι καλός άνθρωπος, συνεργάσιμος και γνωρίζει το αντικείμενο. Είναι μια σωστή επιλογή από την Ομόνοια και θα βοηθήσει για να ανεβάσει την ομάδα. Είναι ήρεμος προπονητής και ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Το πιο βασικό ήταν ότι είχε άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια έχει διάφορα προβλήματα, όμως θα τα διορθώσει και θα ανεβάσει την ομάδα».
Σε ότι αφορά τη φιλοσοφία του Πέτεφ ο Κρίστης Θεοφίλου παρατήρησε «Είναι ήρεμος προπονητής, του αρέσει να παίζει επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι ήρεμος στον πάγκο και δεν αγχώνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά».
Για τα συστήματα που προτιμά ο Βούλγαρος κόουτς, ο Κύπριος άσος είπε «Αναλόγως του αντιπάλου και του ρόστερ, κάνει και την τακτική. Είναι σημαντικό που γνωρίζει την Κύπρο και την κουλτούρα μας και έτσι θα εγκλιματιστεί πιο γρήγορα. Ακόμα και όταν ήρθε στην ΑΕΛ, ήταν διαβασμένος. Θα μάθει νωρίς τους παίκτες».
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS