Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας και ο Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει και στο Κύπελλο τις καλύτερες επιλογές για να πάτε ταμείο.
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου!
Ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τον Οθέλλο.
Στο 1.73 η νίκη του Εθνικού, στο 3.55 η ισοπαλία, στο 4.35 η νίκη του Οθέλλου.
Το over 2.5 γκολ δίνει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.88.
Ο Διγενής Ορόκλινης φιλοξενεί την Πάφο.
Στο 11.00 ο «άσος», στο 5.60 η ισοπαλία, στο 1.22 το «διπλό». Τέλος η Αλκή παίζει με την Ε.Ν. Παραλιμνίου.
Η νίκη της Αλκής έχει απόδοση 1.40, η ισοπαλία δίνει 4.45 και η νίκη της Ένωσης δίνει 6.50.
Βλέπετε πρόκριση της Αλκής στην παράταση; Απόδοση 8.50! Πρόκριση της Ένωσης στα πέναλτι; Απόδοση 15.50!
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Ο Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για αποχώρηση του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS