Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τσάβι Ρόκα έχει πάρει φορά και κάθε βδομάδα ανακοινώνει και μία ανανέωση συμβολαίου. Τολεμές, Τρισκόφσκι, Τέτε, Μουρίγιο και Ακοράν είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους. Άλλοι μέχρι το 2019 και άλλοι μέχρι το 2020.
Εύλογα ο κόσμος της ΑΕΚ διερωτάται ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βάλει την τζίφρα του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει γίνει ομάδα μοντέλο τα τελευταία χρόνια είναι και ο λόγος που όλοι οι ποδοσφαιριστές (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) θα ήθελαν να κάτσουν στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια.
Για παράδειγμα πρόσφατα ο Μουρίγιο σε μία συνάντηση που είχαμε, πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του, μου είχε πει χαρακτηριστικά: «
Αν ήταν από το χέρι μου δεν θα το σκεφτόμουν καν και θα υπέγραφα με κλειστά τα μάτια. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου και μακάρι να μείνω».
Μιλάμε γιατ ον πιο παλιό παίκτη στο ρόστερ της ΑΕΚ απ’ τους
ξένους. Τον άνθρωπο που έζησε και τους ομίλους του
Γιουρόπα Λιγκ (ο μοναδικός από το ρόστερ μαζί με τον Μυτίδη) και έναν ποδοσφαιριστή που έκανε λαμπρή καριέρα στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα δικά του λόγια λένε πολλά για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το πως βλέπουν την παρουσία τους στην ΑΕΚ.
Ο Λαμπάν είπε πρόσφατα ότι αν ήταν στο χέρι του θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. «
Φίλε, αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ δεν περίμενα να το συναντήσω σε καμία κυπριακή ομάδα. Ήταν πέρα των φιλοδοξιών μου. Τέτοια οργάνωση σε όλους τους τομείς δεν περίμενα να βρω όταν υπέγραφα. Κύριοι σε όλα», μου είχε αναφέρει πριν από κανένα χρόνο. Τρελός είναι να θέλει να φύγει αυτός και όλοι οι υπόλοιποι;
Ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει τον συναντά στην ΑΕΚ.
Νέο γήπεδο, πολύ καλές
εγκαταστάσεις,
πληρωμές στην ώρα τους και μία ομάδα που «
μεγαλώνει» χρόνο με τον χρόνο και διεκδικεί
τίτλους. Τι άλλο να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής σε μία κυπριακή ομάδα;
Όλα αυτά αποτυπώνουν τους λόγους που ο
Ρόκα δεν έχει μεγάλο
πρόβλημα στο κομμάτι των ανανεώσεων. Οι συνθήκες που υπάρχουν είναι οι ιδανικές για κάθε ποδοσφαιριστή. Η Κύπρος είναι παράδεισος για τις οικογένειες κάθε ξένου παίκτη, επομένως είναι φυσικό επακόλουθο της δουλειάς που έγινε τα τελευταία χρόνια η «
εύκολη» ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ.
Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιος θα είναι ο
έκτος του
παζλ που θα υπογράψει ανανέωση. Τρουγιόλς, Μοϊσόφ και Λαρένα φημολογείται ότι είναι σε επαφές με τη διοίκηση. Λογικά ένας εκ των τριών θα είναι αυτός που θα φωτογραφηθεί
σύντομα με τον Ρόκα, ενώ θα υπάρξει και
συνέχεια…
Ο Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για αποχώρηση του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS