Με νέο μήνυμα του στο Facebook, ο επίσημος Απόλλωνας προσπαθεί να "ντοπάρει" και να ξεσηκώσει τον κόσμο του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, προκειμένου η Δυτική να "σφύζει από ζωή".
Αναλυτικά:
"Την Κυριακή γεμίζουμε την δυτική για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!
Η ιστορία γράφετε από τους παρόντες!
Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και πάθος!".
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.