Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του Σεμπάστιαν Λέτο για την Δευτέρα και η δικηγόρος του Αργεντινού, έκανε γνωστό πως έχει ζητηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών το «παρών» από πλευράς Παναθηναϊκού έδωσε ο Στράτος Σωπήλης και όπως αναφέρει η
«LiveSport», ο διευθύνων σύμβουλος του τριφυλλιού ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης. Η δικηγόρος του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου, ήταν αντίθετη και μάλιστα έκανε την ερώτηση:
«Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;».
Ο Στράτος Σωπήλης απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Εχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».
Η Ασπασία Σουλούκου, εκτός από την περίπτωση του Λέτο, έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών και για εκείνες των Τοτσέ και Εσιέν. Παράλληλα, στη χθεσινή συνεδρίαση είχαν συμπεριληφθεί και οι προσφυγές των Μπούρμπου, Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς οι οποίες θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου.
Πάει γι' άλλα ο Απόλλωνας...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS