Ακολουθήστε μας στο Google news
Στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις ώστε να κλείσουν την χρονιά ιδανικά και με 3 σερί νίκες μέχρι το τέλος του 2017 ωστόσο υπάρχει έντονη κινητοποίηση όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση.
Μετά την Ανόρθωση θα φουλάρουν τον προγραμματισμό οι γαλαζοκίτρινοι
με τον Γιώργο Δώνη να έχει ήδη καταλήξει σε ποιες θέσεις θεωρεί πως πρέπει να ενισχυθούν ώστε να υπάρξει μια καλύτερη δομή στο ρόστερ.
Φαρίας και Μπερτόλιο…
Ήδη
Μιλάνοφ, Βινίσιους δεν θα δηλωθούν στην λίστα ώστε να αποθεραπευτούν πλήρως, ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του
Βάτερμαν θα αποφασιστεί τι θα γίνει και με τον Ολλανδό, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει στις προτεραιότητες του την απόκτηση τουλάχιστον 3 παικτών.
Ο Φαρίας δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ αφού δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά
, προβλήματισμός υπάρχει για τον Μπερτόλιο και ενδεδομένως να γίνει κίνηση για αποδέσμευση του ή να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα ενώ δεν αναμένονται άλλες αποχώρησεις.
Τρεις μπορεί και τέσσερις προσθήκες…
Όσον αφορά τις προσθήκες ήδη ο Γιώργος Δώνης ψάχνει παίκτη για το
δεξί άκρο της άμυνας ενδεχομένως να είναι κάτω των 21,
μέσο που θα έχει πιο ανασταλτικά καθήκοντα,
ακραίο μεσοεπιθετικό και
ένα φορ που θα κάνει την διαφορά.
Ο
Πολυάκοφ θεωρείται παίκτης του ΑΠΟΕΛ ωστόσο ακόμα δεν ξεκαθάρισε εάν θα εγγραφεί τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι, παράλληλα ο
Ντελατότερ είναι ψηλά στην λίστα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα.
Νέα ονόματα από την Παραναένσε…
Την ίδια ώρα
η Ατλέτικο Παραναένσε έχει προτείνει δύο ακόμα παίκτες της τους οποίους σκέφτεται σοβαρά να τους παραχωρήσει δανεικούς εαν δεν έρθουν προτάσεις απόκτησης τους με την προοπτικοί να ανοίξει ο δρόμος για να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη ώστε και η ίδια να επωφεληθεί οικονομικά.
Πρόκειται για τον μέσο, Ματέους Ροσέτο, 21 ετών ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της ομάδας αλλά και στον
ακραίο επιθετικό Ζουνίνιο επίσης 21 ετών.
Πέραν όμως των δύο
υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην σχετική λίστα που αξιολογούνται από τον Γιώργο Δώνη και την επιτροπή προγραμματισμού ωστόσο
δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις αφού ήδη προτείνονται αρκετοί αξιόλογοι παίκτες και θα πρέπει να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS