Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γκιόργκι Τζιχράντζε, μετά το «Χ» επί της Πάφου FC δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:
«Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και γι’ αυτόν τον λόγο κάθε βαθμός που παίρνουμε είναι σημαντικός και γι’ αυτό πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε αρκετή δουλειά, προχωράμε μπροστά, πρώτος στόχος είναι να καταφέρουμε να μην δεχόμαστε το εύκολο γκολ και έπειτα να σκοράρουμε. Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να αμυνθούμε και ευτυχώς τα καταφέραμε».
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.