Ακολουθήστε μας στο Google news
Ακριβά θα στοιχίσει στην Ομόνοια η αλλαγή προπονητή, αφού εκτός από την αποζημίωση που θα δοθεί στον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του, οι "πράσινοι" θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να αποσπάσουν το "ναι" του Ντιρκ Σούστερ.
Ο Γερμανός τεχνικός έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του, όπου το 2016 μάλιστα είχε αναδειχθεί και κορυφαίος προπονητής στη Μπουντεσλίγκα, όταν ήταν στον πάγκο της Ντάρμσταντ και έχει υψηλό κασέ.
Η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή όμως δίνει τα... ρέστα της για να τον πείσει να αναλάβει το "τριφύλλι" και τον περιμένει στην Κύπρο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όχι μόνο για τις τελικές επαφές, αλλά και για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα, ελπίζοντας ότι η παρουσία του θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του "τριφυλλιού", στη μάχη που θα δώσουν για να πάρουν μία νίκη-"οξυγόνο" ενόψει της συνέχειας.
Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου
Έδωσαν αρκετές λεπτομέρειες από την επίσημη ΑΕΛ, για τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Σαρλερουά, Φαμπιάν Ντεμπέκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS