Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς έβγαλε την Γουέστ Χαμ από το απόλυτο τέλμα και τερμάτισε τις όποιες ελπίδες τίτλου της Τσέλσι (1-0).
Έστω και για μία μέρα του χρόνου, για λίγες ώρες έστω, το αφεντικό του Λονδίνου είναι η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» έσπασαν το απαίσιο σερί των 8 παιχνιδιών δίχως νίκη, ο Ντέιβιντ Μόγες έκανε σεφτέ στον πάγκο και όλα αυτά απέναντι στον καλύτερο αντίπαλο.
Η Τσέλσι υποτάχτηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με 1-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτισε τις όποιες ελπίδες τίτλου είχε.
Το σκηνικό στήθηκε με τον τέλειο τρόπο για κάθε ομάδα που θέλει να κλέψει αποτέλεσμα. Μία υπέροχη ενέργεια του Μάρκο Αρναούτοβιτς, που έφερε το πρώτο γκολ του Αυστριακού με τα «σφυριά» άνοιξε από πολύ νωρίς το σκορ (7’, 1-0), κάτι που βόλεψε πολύ τους γηπεδούχους, οι οποίοι με μαζική άμυνα έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Αντριάν.
Το διαγώνιο σουτ του Αζάρ (22’) έφυγε ελάχιστα άουτ, σκηνικό που επαναλήφθηκε και μετά πέντε λεπτά σε νέο σουτ του Καντέ εκτός περιοχής.
Η Τσέλσι είχε τεράστια δημιουργία στην παραγωγή φάσεων, αφού τελείωσε το ματς μόνο με δύο προσπάθειες on target. Η σέντρα - σουτ του Τζαπακόστα πέρασε ελάχιστα έξω (57’) και τα πάντα τελείωσαν οκτώ λεπτά πριν το τέλος.
Ο Μοράτα αστόχησε σε κλασικό τετ-α-τετ και η Γουέστ Χαμ κράτησε ως το τέλος το πολύτιμο τρίποντο που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη.
Πηγή: www.sdna.gr
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Κύπρου, Απόστολου Μάντζιου μετά τον αγώνα απέναντι στην Αυστρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS