Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι άνθρωποι της Ομόνοιας φαίνεται ότι έχουν πάρει την τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου, με τον 50χρόνο Γερμανό τεχνικό ο οποίος «έχτισε» καλό όνομα στην Μπουντεσλίγκα με την Ντάρμσαντ να είναι έτοιμος για την κάθοδο του στο νησί μας.
Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις για όλα με του «τριφυλλοφόρους» να περιμένουν την κάθοδο του στο νησί μας τα επόμενα 24ώρα. Ο Γερμανός κόουτς με το που θα «πατήσει» το πόδι του στην Κύπρο θα βρεθεί στα γραφεί της Ομόνοιας για τις τελικές συζητήσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τα συμβόλαια συνεργάσιας.
Πάντως με τα όσα μας ανέφερε ο δημοσιογραφός Άλκης Τσαβδαράς στην αποκλειστική συνέντευξη του στο Themasports.com, αλλά και με βάση το βιογραφικό του, ο Γερμανός τεχνικός έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις και είναι έτοιμος να σηκώσει άμεσα μανίκια για να βοηθήσει την Ομόνοια να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχίων.
Ο Ντιρκ Σούστερ αναμένεται να έρθει στην Κύπρο τα ξημερώμετα της Δευτέρας, όμως θα είναι αδύνατον να προλάβει να καθίσει στον πάγκο με τον Απόλλωνα, φυσικά ο Γερμανός κόουτς σίγουρα θα βρίσκεται στα επίσημα θεωρία του ΓΣΠ με το μπλοκάκι του, έτσι ώστε να σημειώσει κάποια δυνατά και αδύνατα στοιχεία της νέας του ομάδας που θα δει μέσα από το ντέρμπι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστό για το ποιους και πόσους θα φέρει μαζί του ο Γερμανός προπονητής για το τεχνικό επιτελείο του, όμως για την θέση του βοηθού προπονητή αυτό που έχει γίνει γνωστό και παίζει αρκετά δυνατά τις τελευταίες ώρες, είναι ότι πιθανόν η εν λόγω θέση να καλυφτεί από ένα πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, που ακούει στο όνομα Τίμο Βέντσελ.
Φυσικά στην συνάντηση του Σούστερ μαζί με την Διοίκηση την ερχόμενη Δευτέρα (11/12) το πρωί θα συζητηθεί το οικονομικό κομμάτι του, όμως πέραν αυτού θα μπουν και στην συζήτηση για τους συνεργάτες του Γερμανού τεχνικού.
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS