Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ερμής θα φιλοξενήσει το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΖ την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς σε ένα αμφίρροπο αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν αμφότερες τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι «φτεροπόδαροι» θα ψάξουν μέσα στο «σπίτι» τους το βαθμολογικό όφελος (τρεις βαθμούς) έτσι ώστε να μειώσουν τις αποστάσεις από την σημερινή της αντίπαλο ξεφεύγοντας μάλιστα και από την επικίνδυνη ζώνη.
Απ την άλλη η Προσφυγική ομάδα θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να «κυνηγήσει» το μεγάλο «διπλό» με το οποίο θα ανοίξει κι άλλο τις αποστάσεις της από τον Ερμή Αραδίππου.
Οι δύο ομάδες από την Παρασκευή ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον απογευματινό αγώνα με τον Γκόραν Μιλόγεβιτς και τον Λούκα Χατζηλούκα να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για να «χτυπήσουν» τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Εμεγκάρα (συμπλήρωσε κάρτες) ενώ στα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο Τσούμου πίσω για να δώσει σημαντικές βοήθειες. Από πλευράς του, ο Λούκα Χατζηλούκας δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές, πέραν από τις υποχρεωτικές λόγω της απουσίας των Μουχτάρη, Πίκολι και Λουίς Κάρλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Πάντως οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους την εφετινή περίοδο και ο μεταξύ τους αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα "καυτός" και αμφίρροπος αφού αμφότερες θέλουν τη νίκη για να ξεφυγούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS