Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ενημέρωση από το δελτίο καιρού για χιονιά που θα πλήξει την Αγγλία, θέτει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή
των δύο ντέρμπι σε Μέρσεϊσαϊντ και Μάντσεστερ, την Κυριακή.
Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Έβερτον και στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Σίτι, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο...
Αυτό, διότι το δελτίο καιρού κάνει λόγο για άσχημο χιονιά και προετοιμάζει τους πολίτες να αλλάξουν τα πλάνα τους ώστε να προστατευθούν από τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.
Περί τα 20 εκατοστά θα φτάσει το χιόνι, σύμφωνα πάντα με το δελτίο καιρού όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, πράγμα που έχει κάνει την Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται σε εγρήγορση όσον αφορά στη διεξαγωγή των δύο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής.
gazzetta.gr
Με ανάρτηση της στα social media η Ομόνοια 29Μ, παρουσιάζει το προσχέδιο που έχει ετοιμάσει με την πρόταση της για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και το καταθέτει - όπως αναφέρει - στο δημόσιο διάλογο, με σκοπό αρχικά να σταματήσει η αποκλειστική ενασχόληση όλων με την ονοματολογία για την ηγεσία της ΚΟΠ και να ασχοληθούν με τις πραγματικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS