Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ενημέρωση από το δελτίο καιρού για χιονιά που θα πλήξει την Αγγλία, θέτει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή
των δύο ντέρμπι σε Μέρσεϊσαϊντ και Μάντσεστερ, την Κυριακή.
Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Έβερτον και στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Σίτι, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο...
Αυτό, διότι το δελτίο καιρού κάνει λόγο για άσχημο χιονιά και προετοιμάζει τους πολίτες να αλλάξουν τα πλάνα τους ώστε να προστατευθούν από τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.
Περί τα 20 εκατοστά θα φτάσει το χιόνι, σύμφωνα πάντα με το δελτίο καιρού όπως μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, πράγμα που έχει κάνει την Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται σε εγρήγορση όσον αφορά στη διεξαγωγή των δύο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής.
gazzetta.gr
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS