Ακολουθήστε μας στο Google news
O Κώστας Μαλέκκος, φιλοξένησε στην εκπομπή του «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0) τον Γιώτη Εγκωμίτη. Ο παλαίμαχος άσσος του Κυπριακού ποδοσφαίρου μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα από την προσωπική του καριέρα αλλά και το Κυπριακό πρωτάθλημα.
Ο Γιώτης Εγκωμίτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το πως κατέληξε στην Ανόρθωση και όχι στην Ομόνοια.
«Πριν γίνει αυτό με την Ομόνοια, το 1994 είχα φτάσει πολύ κοντά στο να πάω στον Απόλλωνα. Έχασα τον πατέρα μου 27 Μαΐου και σταμάτησα να συζητώ. Μετά από δύο χρόνια ήρθε η πρόταση από την Ομόνοια. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης με καθιέρωσε στην Εθνική Ανδρών και ήταν τότε στην Ομόνοια. Άρχισαν οι συζητήσεις και πίστευα ότι μπορούσα να κάνω το βήμα. Οι άνθρωποι του Εθνικού δεν με έδιναν. Στήριζαν πολλά πάνω μου και δεν ήθελαν να μας χάσουν. Τους είπα ότι θα σταματούσα το ποδόσφαιρο αν δεν με έδιναν. Ζήλευα τον Μαλέκκο που μεσουρανούσε στην Ομόνοια. Ήθελα να αγωνιστώ σε μεγάλη ομάδα. Για δύο μήνες κράτησε αυτό και ήταν πολύ αγχωτικό. Με φώναξε ο Κίκης μια μέρα στο γραφείο του. Μπήκα μέσα και εκεί ήταν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης. Μου είπαν ότι βρήκαν την προσφορά της Ανόρθωσης πιο ικανοποιητική. Σοκαρίστηκα, δεν ήξερα τι να πω. Έπρεπε να ειδοποιήσω τους ανθρώπους της Ομόνοιας που είχα καλή σχέση ενώ μου έδιναν και λεφτά μια και δεν υπήρχε συμβόλαιο. Τους ενημέρωσα ότι θα πάω στην Ανόρθωση».
Ο Χένινγκ Μπεργκ επέστρεψε στην Ομόνοια και σιγά – σιγά θέλει να προσθέσει τα «κενά» που υπάρχουν στο ρόστερ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS