Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα «ζαχαρωτά» ολοκλήρωσαν με νίκη (3-0) στην Κύπρο τη φετινή καταστροφική τους πορεία στους ομίλους του Europa League, αφού με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο, η ομάδα αδυνατούσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και αξιοπρεπής στο επίπεδο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, ο Κρεγκ Σέικσπιρ ήταν εκείνος που βρέθηκε στον πάγκο του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ, αφού ο Σαμ Άλαρνταϊς είχε προγραμματίσει ραντεβού με γιατρούς για λόγους υγείας και δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει την αποστολή.
  Από τη στιγμή, βέβαια, που ήταν τόσο... αγγαρεία η δουλειά στην Κύπρο, ήταν εύκολη η απουσία του και φυσικά ήταν ακόμα πιο εύκολη η ευκαιρία που έδωσε σε πιτσιρικάδες να το απολαύσουν και να δείξουν πάθος και πείσμα στη συμμετοχή τους στο Europa League. Ο μέσος όρος των 23 ετών και 15 ημερών, όπως κατεγράφη από την 11άδα της Έβερτον, το βράδυ της Πέμπτης, είναι ο δεύτερος μικρότερος που έχει παρουσιάσει ποτέ αγγλική ομάδα σε κάποιο τουρνουά της UEFA. Η καλύτερη... επίδοση, ανήκει ξανά στην Έβερτον, αφού το 2009 σε ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο μέσος όρος είχε πέσει στα 22 χρόνια και 319 ημέρες.
Εκείνο το ματς στο «Γκούντισον Παρκ» είχε ολοκληρωθεί με το 1-0 υπέρ των Λευκορώσων, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την 2η θέση και την πρόκριση στους «32» πριν από εκείνο το παιχνίδι.  
 
gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE: ΑΕΖ-Δόξα 1-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
23/04 @ 19:02

LIVE: ΑΕΖ-Δόξα 1-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η ΑΕΖ φιλοξενεί (19:00) την Δόξα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης-ThemaSports
21/04 @ 19:04

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης

Μία εντυπωσιακή Πάφος FC, έκανε ότι ήθελε στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση, συντρίβοντας την με 5-1, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58-ThemaSports
22/04 @ 19:48

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58

Στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 8η των πλέι οφ αγωνίστηκαν 93 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 16 ήταν Κύπριοι και οι 77 ξένοι ποδοσφαιριστές.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ