Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά την αποπομπή του Πάμπου Χριστοδούλου από τον πάγκο της Ομόνοιας, οι «πράσινοι» είναι στο ψάξιμο του νέου αφεντικού που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».
Η επιτροπή προγραμματισμού που ασχολείται με την εξεύρεση του νέου κόουτς έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με 2-3 ονόματα, με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα να λένε ότι ο 47χρονος Γερμανός, πρώην τεχνικός της Ελβετικής Σεν Γκάλεν,
Τζιόζεφ Ζινμπάουερ, προβάλει ως φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της Ομόνοιας.
Στόχος των ανθρώπων της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι μέχρι το παιχνίδι του Απόλλωνα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (11/12), στον πάγκο να είναι το νέο αφεντικό, έτσι ώστε να αρχίσει άμεσα δουλειά, εντοπίζοντας τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της Ομόνοιας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτοί που θα έχουν την ευθύνη για το κοουτσάρισμα των «πρασίνων» για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεση του τον Παναγή (είναι άσχημα τα νέα για τον Κύπριο πορτιέρο), αλλά και τον Ντάρμπισαιρ ο οποίος παραμένει παροπλισμένος.
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS