Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο Poll που ανέβασε η ιστοσελίδα μας το βράδυ της Τρίτης (5/12) για το ποιον προπονητή θέλουν να δουν οι φίλοι της Ομόνοιας να κάθεται στον «ηλεκτρικό» πάγκο του «τριφυλλιού», ο Κωστάκης Καϊάφας και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι δύο προπονητές που είναι πρώτοι στις προτιμήσεις του κόσμου.
Ο Γεωργιανός τεχνικός προηγείται με
37% ενώ ακολουθεί ο Κωστάκης Καϊάφας με
24%. Και ενώ η "μάχη" συνεχίζεται και γίνεται εντονότερη, εσείς μπορείτε να βάζετε την δική σας ψήφο για το ποιον προπονητή προτιμάτε να δείτε στην τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού" μετά την αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου.
Ψηφίστε
ΕΔΩ!
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει το πρόγραμμα από την 3η μέχρι την 16η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS