Ακολουθήστε μας στο Google news
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Ξάνθης με 0-3 στα Πηγάδια, ανεβαίνοντας παράλληλα –έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο με 0-2, χάρη στο αυτογκόλ του Ντε Λούκας στο 25ο λεπτό και του Μακ στο 33’, με τον Κρέσπο να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.
Μετά το τρίτο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, ο ΠΑΟΚ έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρότι η Ξάνθη επιχείρησε να βρει διέξοδο στην εστία των φιλοξενούμενων εν τούτοις η αμυντική λειτουργία των Θεσσαλονικέων με τον Πασχαλάκη στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, κράτησε το «μηδέν».
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο (81' Φασίδης), Λισγάρας, Ντε Λούκας (52' Μελιόπουλος), Μεχία, Κίκε (54' Ορφανίδης), Συλά, Γέντρισεκ, Κασάντο.
ΠΑΟΚ: Παχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (70' Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (11' Μακ), Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης, Κάνιας (74' Μαουρίτσιο).
Δείτε το video:
Υπήρξε φοβερό «ξεσάλωμα» στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, στα Σόσιαλ Μήντια και ειδικότερα στα πράσινα οπαδικά γκρουπ στο Facebook. Στο επίκεντρο της κριτικής ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Σταύρος Παπασταύρου, στον οποίο «εκτοξεύονται» απίστευτοι χαρακτηρισμοί…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS