Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα κάτσει αρκετός κόσμος να... παρακολουθήσει τη σημερινή κλήρωση, όπου θα σχηματιστούν τα 8 γκρουπ της τελικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο Καλοκαίρι.
Στις 17:00 στο Κρεμλίνο θα γίνει η κλήρωση.
Από τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στο δικό μας πρωτάθλημα, ο μοναδικός που θα είναι στο μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Ρωσίας, είναι ο Νιγηριανός Σιβού της Ανόρθωσης.
Μια αγωνία την έχει ο Αφρικανός, για τις ομάδες που θα βρουν μπροστά τους, στην πρώτη φάση της μεγάλης διοργάνωσης.
Η Νιγηρία είναι στο τέταρτο (και τελευταίο) γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με Σερβία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Παναμά, Νότιο Κορέα και Σαουδική Αραβία.
Στο προηγούμενο ματς ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα, σας ενημερώσαμε ότι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την επίθεση, είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ Μάρκους Κόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλλική Ναντ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS