Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καλύψει τη ρήτρα του 23χρονου τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα, για να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Ούτε ο Κέιλορ Νάβας αλλά ούτε ο Κίκο Κασίγια θα φοράει τα γάντια της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", οι πρωταθλητές έχουν δρομολογήσει ήδη την αγορά του επόμενου βασικού τερματοφύλακά τους, ο οποίος είναι διεθνής και θεωρείται ο πιο ταλαντούχος από τη νέα γενιά των Ισπανών.
Ο λόγος για τον Κέπα Αριθαμπαλάγα, τον 23χρονο τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αποτελεί μόνιμη επιλογή του Ζουλέν Λοπετέγκι στις αποστολές της εθνικής Ισπανίας.
Ο Βάσκος διεθνής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες δύο σεζόν, αντικαθιστώντας επάξια τον Γκόρκα Ιραϊθόθ στο "Σαν Μαμές".
Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2018 και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί καμία πρόταση ανανέωσης των Βάσκων. Από την 1η Ιανουαρίου θα αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται και να συμφωνήσει με οποιονδήποτε σύλλογο για να μετακινηθεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος.
Σε διαφορετική περίπτωση, όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει άμεσα, θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα του, που στην προκειμένη περίπτωση ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, φέρεται να έχει δώσει το "πράσινο φως" γι' αυτήν τη δαπάνη, αφού μόνο το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του συλλόγου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον για τον Νταβίδ ντε Χέα έχει ατονήσει.
Πηγή: www.sport24.gr
Ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS