Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέλος εποχής για τον Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος στα 38 του χρόνια και έπειτα από μια σπουδαία καριέρα αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του.
Ο 38χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μπενφίκα, πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ιντερ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα: «Ακόμη και αν ο Θεός μού δώσει 80 ή 90 χρόνια ζωής, θα θυμάμαι για πάντα τις ομορφότερες στιγμές που πέρασα εδώ μαζί σας για τρία χρόνια. Το δικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αλλά εσείς συνεχίζετε. Να είστε βέβαιοι πως εκεί έξω θα έχετε έναν συμπαίκτη που θα υποστηρίζει καθέναν από εσάς».
Η Ιντερ αποχαιρέτησε με ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της τον Σέζαρ, ο οποίος πριν από τρία χρόνια έφυγε από το Μιλάνο, για μια σεζόν στην Κιέβο, για να συνεχίσει στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και μετά από μια μικρή στάση στο Τορόντο, επέστρεψε στην Ευρώπη το 2014 με προορισμό τη Λισαβόνα: «Το μέλλον δεν έχει ακόμα γραφτεί, είσαι όμως ήδη ένας θρύλος. Καλή τύχη Ζούλιο Σέζαρ σε ότι και να κάνεις στο μέλλον», ανέφερε το μήνυμα των «νερατζούρι».
Πηγή: sdna.gr
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS