Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι δεν θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τη διάθεση τους στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου (19:00), στο στάδιο «ΑΕΚ Αρένα»: • Η ΑΕΚ, ως γηπεδούχος ομάδα, ενημέρωσε ότι θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης των φιλάθλων. • Η ΑΕΚ θεωρεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για να αγοράσει εισιτήριο φιλοξενούμενος φίλαθλος, την αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την οποία χρησιμοποιεί η ίδια και άλλα Σωματεία. Ζητά από τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας την καταχώρηση στην πλατφόρμα, των προσωπικών τους δεδομένων, τα οποία θα εκτυπώνονται αυτόματα πάνω στο εισιτήριο. • Στις εισόδους του σταδίου, θα πρέπει να παρουσιάζεται το εισιτήριο και να επιδεικνύεται η ταυτότητα, ώστε να γίνεται η επιβεβαίωση των στοιχείων που αναγράφονται στο εισιτήριο. • Το εισιτήριο δεν θα παρακρατείται στην είσοδο, ωστόσο τα στοιχεία των φιλάθλων θα είναι καταχωρημένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέστειλε χθες επιστολή στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοΐζίδου Νικολαΐδου, μέσω της οποίας ενημερώνει για τα πιο πάνω. Ζητά, την τοποθέτηση της κ. Νικολαΐδου για το αν η ΑΕΚ δικαιούται να εφαρμόζει το μέτρο αυτό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Ο Σύλλογος εκφράζει προβληματισμό για το αν διασφαλίζεται ότι η γηπεδούχος ομάδα, είτε κάποιος τρίτος, δεν θα έχει πρόσβαση στο σύστημα καταχώρησης (ηλεκτρονική πλατφόρμα) των προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων. Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, δεν θα προπωληθούν εισιτήρια, μέχρι να ξεκαθαρίσει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί".
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ