Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εξάρα της περασμένης Τρίτης έφερε απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ, όμως η εξάρα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ανύψωσε το ηθικό και την ψυχολογία όλων στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο. Με βάση την δυναμικότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αρκετοί περίμεναν ότι ο δρόμος προς τη νίκη κόντρα στους «μαυροπράσινους» θα ήταν εύκολος, όμως κανείς δεν φαντάστηκε ότι ΑΠΟΕΛ θα ξεσπούσε με εξάρα απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν θα πρέπει όμως να μείνουν «κολλημένοι» στην ευρεία νίκη που πέτυχαν απέναντι στην ομάδα του Χρύση Μιχαήλ. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα, και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα που δεν είναι άλλη φυσικά από το παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου. Σίγουρα η μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό είχε θετικές προεκτάσεις. Εκτός από το γεγονός ότι ανέβασε την ψυχολογία και το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στα ύψη, η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να κερδίσει εκτός από βαθμούς και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλές συμμετοχές και αρκετό χρόνο στα πόδια τους, δείχνοντας ότι είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη θα μεταβεί στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου (εξ αναβολής αγώνας), με τον Γιώργο Δώνη να αρχίζει να προετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει πέντε πάρα πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές και αναφερόμαστε φυσικά στους Πέρεθ, Γκουντίνιο, Σαλάι, Ζαχίντ αλλά και Βούρο. Το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης θα έχει τόσες πολλές απουσίες θα τον αναγκάσει να προβεί σε αρκετές αλλαγές και πάλι στο βασικό του πλάνο. Φυσικά αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν στο ματς με τους «φτεροπόδαρους» θα πρέπει να βγάλουν μια καλή εικόνα και να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και να επιβεβαιώσουν για άλλη μια φόρα στον αγωνιστικό χώρο ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν το βάθος να αντεπεξέλθουν και με αρκετές και σημαντικές απουσίες.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ